Fertilitet

Zoneterapi og akupunktur er to velkendte behandlingsformer, som har været anvendt i århundreder for at fremme balance og velvære i kroppen. Når det kommer til fertilitet, har disse metoder vist sig at være gavnlige for både mænd og kvinder ved at rette op potentielle ubalancer i kroppens energiflow.

Hvad sker der under behandling med zoneterapi og akupunktur:

Ved at fokusere på specifikke zoner og punkter på fødder og kroppen kan disse behandlingsmetoder bidrage til at forbedre blodcirkulationen til æggestokkene og testiklerne og dermed øge frugtbarheden. Hormonel balance spiller en afgørende rolle i reproduktionssystemet. Zoneterapi og akupunktur kan hjælpe med at balancere hormonniveauer, hvilket kan være afgørende for at opnå graviditet.

Fertilitetsrejsen kan være stressende, og stress har vist sig at påvirke reproduktions systemet negativt. Zoneterapien og akupunkturen kan bidrage til at reducere stress og angst og dermed skabe et mere gunstigt miljø for graviditet. Udover at tilbyde selve behandlingerne, vil jeg også give råd om sunde livsstilsændringer, som kan støtte fertiliteten, f.eks. kostvejledning og øvelser, som kan kombineres med zoneterapi og akupunktur for at opnå de bedst mulige resultater.

Graviditet

Det er vigtigt, at man under sin graviditet har det godt med sig selv, så trives babyen bedre.

Både zoneterapi og akupunktur er god til at hjælpe kroppen i balance under de store forandringer, den skal igennem under en graviditet. Dermed giver dette overskud også barnet mulighed for de bedste vilkår under graviditeten.

Med zoneterapi kan man styrke knogle systemet, så bækkenet kan tåle graviditetsbelastningen. Det aflaster væske problemer i kroppen, og kredsløbet til livmoderen forbedres. Zoneterapien kan også lindre smerter i lænd og ben samt give mere energi og bedre velvære.

Massage er godt til løsne mange af de spændinger, det giver at få nogle ekstra kilo at bære rundt på.

Klinikken kan som en af de få i Randers tilbyde massage liggende på maven under hele graviditeten. At kunne ligge behageligt på maven uden at trykke maven, giver en fornemmelse af slet ikke at være gravid. Dette giver den optimale mulighed for at give en god massage på skuldre, ryg, lænd og ben.

For at modtage massage liggende på maven er det selvfølgelig vigtigt at der ikke er nogen form for komplikationer i forbindelse med graviditeten såsom bækkenløsningen, foranliggende moderkage eller andre gener. Hvis du er i tvivl, så spørg din jordemor eller læge først.

Fødsel

Zoneterapi og akupunktur kan også bruges til at sætte fødslen i gang. Ved at stimulere de hormoner, der skal til for at starte veer samt afspænde kroppen, kan man hjælpe fødslen lidt på vej.

Klinikken giver ikke zoneterapi med henblik på igangsættelse af fødslen, før end terminsdatoen er nået.

Zoneterapi og akupunktur kan være et godt alternativ og en mere naturlig måde at hjælpe fødslen på vej end ved at sætte den i gang medicinsk.

Babyfod