Klinikken tilbyder bindevævsmassage med sugekopper. Dette er en særdeles effektiv metode til udrensning af affaldsstoffer og væske i bindevævet.

Når affaldsstoffer og væske ophober sig i vores bindevæv, dette kan være forskellige steder i vores krop, giver det mange former for forandringer i kroppen f.eks. appelsinhud, overvægt, væskeophobninger, rygproblemer, muskelsmerter, ledsmerter, gigt, hovedpine, fordøjelsesproblemer, energitab og kan påvirke humøret.

Den enkelte celle har brug for næringsstoffer, ilt og væske til at cellens funktioner kørende. Når næringsstofferne er brugt, er der altid noget tilbage, nemlig affaldsstoffer og væske. Affaldsstoffer er derfor et naturligt produkt, og under normale omstændigheder vil kroppen løbende udrense dem. Problemer med affaldsstofferne opstår derfor kun, når udrensningen blokeres, hvorved affaldsstofferne tager plads i bindevævet rundt omkring i kroppen.

Ophobningerne kan dog fjernes alle steder i kroppen, primært med bindevævsmassage med sugekopper men også ved hjælp af nogle ændring i kosten og motion.

Bindevævsmassage