Booking

Her har du mulighed for at finde en tid der passer dig

Online booking
Du kan altid booke en tid på online booking.
Har du spørgsmål eller brug for et råd er du velkommen til at sende en sms på tlf. 2467 5868 eller mail til denalternative@protonmail.com

Kan du ikke finde en tid, der passer dig, eller har du brug for en akut tid, så skriv dig endelig på afbudslisten.
Du kan også sende klinikken en sms på tlf. 24 67 58 68.

Persondata politik
Ved dit første besøg i klinikken eller ved oprettelse i den online booking, vil du blive spurgt om accept af klinikkens anvendelse af dine oplysninger i forbindelse med din behandling.
Du vil blive bedt om at samtykke/tilladelse til at klinikken registrere og opbevare dine oplysninger om hvilke behandlinger og services du har modtaget, helbredsoplysninger, brug af medicin, personlige data som cpr. nr. e-mail og adresse. Dette er jf. Persondatalovens §5, 6, 7 og 8 samt Lov nr. 351 af 19/5-2004 om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere § 2 stk. 3.
Du vil samtidig give samtykke/tilladelse til at Den Alternative kan indberette til sygeforsikring ”danmark” samt diverse Sundhedsordninger.
Ved oprettelse i den online booking giver du samtykke/tilladelse til at klinikken sender sms/e-mail bekræftelse af aftale tidspunkt samt ”reminder” på behandlinger. Der vil også blive sendt en fødselsdagshilsen.
De registrerede oplysninger opbevares i 5 år efter seneste besøg. Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage. Du trækker samtykket tilbage ved at sende en e-mail til denalternative@gmail.com eller ved at rette henvendelse til os. I det omfang vores behandling af dine oplysninger alene er baseret på samtykke sletter vi dine oplysninger når du trækker samtykket tilbage.
Formålet med at indhente disse oplysninger er, at klinikken til enhver til har den viden som der er brug for at kunne yde den bedste service for dig som klient.