udtalelser-klienter

udtalelse8

150 150 warberg

Jeg havde over et par måneder døjet med smerter i venstre skulder. Jeg blev anbefalet at prøve akupunktur efter jeg i et par uger havde spist gigtpiller fra lægen uden den store virkning.

Marianne satte nogle nåle i min arm og skulder. Allerede dagen efter kunne jeg mærke stor forskel. Jeg havde sovet bedre om natten og havde færre smerter. Jeg fik yderligere 3 behandlinger og har derefter ikke mærket mere til mine smerter og har ikke rørt gigtpillerne siden den 2. behandling.

Kan kun anbefale akupunktur..:-)

udtalelse7

150 150 warberg

Hej Marianne

Jeg vil endnu engang sige tak for hjælp i forbindelse med vores kamp for at blive gravide. Vi havde prøvet i et år uden held men efter få behandlinger hos dig samt dine gode om kost og vitaminer lykkes det. Vi er nu forældre til vores dejlige velskabte dreng. Der har naturligvis ikke været nogen problemer med ham men han har jo også fået zoneterapi under hele graviditeten.

Vi håber det lykkes dig at hjælpe mange flere barnløse par med at få deres drøm om et barn til at gå i opfyldelse. 
Tak

udtalelse6

150 150 warberg

Hej Marianne

Jeg synes lige, du skal vide, hvordan det går med vores lille Emil efter vi har fået 3 behandlinger hos dig. Vi har bare fået en helt anden dreng! Det er bare skønt!

Han har stort set ingen skrige ture mere – ikke mere end “tilladt”. Og vi har nu en dreng, der sover helt vildt godt om dagen også. Han tager jo stræk på 2-3 timer nu – det er dejligt! Det gjorde han heller ikke tidligere. Han bliver selvfølgelig også ældre,- men uanset hvad er alting bare meget nemmere med ham nu. Han har efterhånden en nogenlunde rytme nu.

udtalelse5

150 150 warberg

“Tobias havde i 2 år døjet med mellemørebetændelse og havde fået lagt dræn ind 2 gange samt været på penicillin utallige gange. Da der begyndte at blive problemer med hans sprog valgte vi at prøve zoneterapi.

Efter 1. behandling sov Tobias igen hele natten, det var som om det allerede havde lettet trykket på ørerne. Tobias fik 4 behandlinger i alt har ikke siden været forkølet eller taget sig til ørerne, ja selv ørelægen har sagt at hans ører er fine.

Sproget kommer også langsomt nu. Vi vil klart anbefale zoneterapi ved øreproblemer og vi synes det var rart at Marianne kom hjem til os, da Tobias var blevet utryg ved læger efter adskillige besøg.”

udtalelse4

150 150 warberg

“Vi prøvede zoneterapi da vores datter på 5 uger havde skreget det meste af tiden siden hun blev født. Marianne var hjemme hos os og behandle og allerede efter 1. behandling kunne vi mærke en betydelig forskel.

Vores datter blev mere rolig og sov flere timer i træk hvilket vi ikke havde oplevet indtil da. Vi valgte at give vores datter yderligere et par behandlinger og vi har nu en glad og tilfreds pige.”

udtalelse3

150 150 warberg

“Vi brugte Marianne Lyhne i forbindelse med vores første barns fødsel på Skejby Sygehus. Hendes opgave var at smertelindre og stimulere veerne vha. zoneterapi.

Vi havde en god oplevelse, og bagefter ville vi ikke have været den ekstra professionelle hjælp foruden. Også jordemoderen roste tiltaget og har siden anbefalet Marianne til andre.”

udtalelse2

150 150 warberg

Som lovet sender jeg dig en lille e-mail. Vi er lige kommet hjemme fra ferie.
I går tog jeg en graviditetstest.

Jeg er gravid. Jupiiii.

Som jeg sagde til dig- jeg tror på zoneterapi 🙂 🙂

Tak til dig! 

udtalelse1

150 150 warberg

Hej Marianne

Jeg sender som lovet en tilbagemelding. Jeg er blevet gravid! Vi er begge ubeskrivelig glade.

Jeg vil sige dig tusind tak for din behandling. Jeg er på intet tidspunkt i tvivl om, at den var med til at vi blev hurtig gravide. Min cyklus var i et år mellem 40-51 dage efter p-pille stop og endte med at komme ned på 32 dage efter behandling hos dig. Jeg vil til enhver tid anbefale dig til andre.